Slovenčina Slovenčina English English Deutsch Deutsch Magyar Magyar Yкраїнського Yкраїнського
SZEMÉLYES GARANCIA

Együttműködés

Az ügyféllel történő személyes találkozás

A munkahely betöltésénél a megfelelő munkavállalók kiválasztási eljárása egy nagyon fontos időszak. A szakmai felépítésén múlik a munkavállalók minősítése és az adott munka pozícióra megfelelő mennyiségű munkavállalók létszámának megszólítása is. Végső sorban befolyásolja az egész átalakulási folyamat kulcsforrás jelleggörbéjét. 

Ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy az együttműködést megelőzően ügyfelünk cégi kultúrájával és személyzeti struktúrájával részletesen is megismerkedjünk, úgyszintén az Ön elképzeléseivel, elvárásaival, a pályázott munkapozíció leírásával.

Kiválasztási eljárás kezdete

A kiválasztási eljárás egy személyi tanácsadó szakmai felügyelete alatt zajlik.

A mi feladatunk ebben a fázisban a következő:

Olyan munkaerőt választunk ki az Önök számára, akik nem csak az úgynevezett klasszikus előnyök hordozói, mint amelyek közé az erkölcs, mely a fegyelemben nyilvánul meg, stabil hozzájárulás a cég dolgaihoz, standard teljesítmény, szorgalom, kitartást soroljuk be, mert ezek már nem elegendőek a versenyképesség megszerzését. Mi olyan munkatársat keresünk Önöknek, aki proaktív, kreatív, motivált dolgozni egy cégen belül, aki adaptabilis, proaktív a változásokkal szemben, kiválóan teljesít, és a viselkedésével pozitívan befolyásolja a többi kollégát és az ügyfeleket egyaránt.

Kirendelés

Az együttműködés befejezése után

A sikeres együttműködés után tanácsadóink javaslatokat dolgoznak ki Önöknek, amelyek elősegíthetik cége továbbfejlesztését a humán erőforrások területén. Érdeklődése esetében biztosítjuk munkavállalóik cégen belüli teljes munkaidő átállását.