Slovenčina Slovenčina English English Deutsch Deutsch Magyar Magyar Yкраїнського Yкраїнського
SZEMÉLYES GARANCIA

Rólunk

Mr. Job egy olyan társaság, amely új lehetőségeket tár fel az emberi munkaerőforrások területén lévő információgyűjtésben és irányításában, és segít megoldani azokat a legkritikusabb problémákat, amelyek a humán tőke irányításával kapcsolatosak. E céget egy olyan szakértőkből álló csoport vezeti, amely több éves tapasztalattal rendelkezik a humán erőforrás területén.

Szakmai tapasztalataink alapján biztosítani tudjuk a teljes folyamat menetét, a munkavállalók megszerzésétől kiindulva, a toborozástól kezdve, az áthelyezésüktől, ellenőrzésüktől, iskolázásuktól kezdve egészen az outsourcingig.

Célunk, hogy egy teljes körű szolgáltatást tudjunk biztosítani a humán erőforrás területén és rugalmasan megoldani ügyfeleink kéréseit, beleértve szükségleteiket is. A minőségre törekszünk minden területen és mindenben, amit teszünk. Okosabb és jobb munkamódszerek alkalmazásában veszünk részt. Törekszünk új és jobb megoldásokat nyújtani ügyfeleink számára. Nemcsak a legalkalmasabb jelöltet keressük az adott munkakörre, de szintén ellenőrizzük korábbi tapasztalatait, és potenciális képességeit. Szakmai tapasztalataink és gazdag forrásaink lehetővé teszik számunkra, hogy ügyfeleink számára már akár csak néhány napon belül megtaláljuk a megfelelő embereket. Az ügyféllel való kommunikáció kapcsolatainkon és a bizalmon alapszik. Egy olyan hosszú távú kapcsolatok megteremtésén dolgozunk, amelyek versenyelőnyt jelentenek ügyfeleink számára. Arra törekszünk, hogy a legjobbak legyünk ebben az iparágban, hogy a legjobbak lehessünk ügyfeleink, pályázók és kollégák számára. Üzleti tevékenységünket az alkalmazandó jogszabályok szerint és ezekkel összhangban folytatjuk. A vállalati filantrópia gyakorlatban lévő alkalmazása számunkra természetes.

Mr. JOB = AZ ÖN SZEMÉLYES BIZTONSÁGA

 

Segítünk Önnek motivált csapattagokat toborozni, akiknek szükségletei a lehető legjobban egybe esnek cégük követelményeivel, és akik hajlandóak lesznek az Önök által megszabott célokat teljesíteni!