Slovenčina Slovenčina English English Deutsch Deutsch Magyar Magyar Yкраїнського Yкраїнського
SZEMÉLYES GARANCIA

Szolgáltatások kínálata

A Mr. JOB cég célja egy magas szintű szakmai megközelítés minden ügyfél számára. Ez elengedhetetlen a magas minőségi szolgáltatást nyújtó személyzeti tanácsadás területén. A mi célunk ügyfeleink elégedettsége, éppen ezért a pályázók egy nagyon részletes kiválasztási folyamaton és képzésen esnek át, egy tapasztalt koordinátor felügyelete alatt. Ő kizárólag az ügyfélhez van beosztva és az Ő elvárásai alapján koordinálja az egész integrációs folyamatot, amely a flexibilitás és a sikeres együttműködés garanciája.

Személyzeti lízing

A szerződéses megállapodások alapján biztosítunk Önnek alkalmas jelölteket – az Ön által megadott paraméterek, meghatározott megrendelés és követelményeknek megfelelően. A megfelelő potenciális alkalmazottak kiválasztásához biztosítunk magas szinten zajló kiválasztási eljárást, beleértve normatív módszereket, amelyek segítségével biztosítani tudjuk az elegendő számú képzett jelöltek jelentkezését.

Széleskörű személyzeti lízing kínálataink között megtalálja:

A munkavállalók kirendeltsége szolgáltatáson bévül egy átfogó jelentést nyújtanak a mi személyzeti tanácsadóink az átmenetileg kirendelt munkavállalókról. Az átfogó jelentés a következőket tartalmazza:

Take over

Ezen szolgáltatáson belül az ügyfeleink számára egy lehetőséget kínálunk fel, amely abból áll össze, hogy a munkavállalókat a mi belső munkahelyi törzsbe integráljuk, azaz: a munkavállalók továbbra is az ügyfélnek dolgoznak, megszakítás nélkül, és mi biztosítjuk az átfogó személyzeti és bérszámfejtési ügykezelést.

Recruiting

Egy olyan szolgáltatást kínálunk fel Önnek, amely időtakarékos, és amely segít megoldani a munkavállalókkal kapcsolatos kérdéseket, amely közé besorolhatjuk az  állandó munkaviszonyban lévő munkavállalók keresését is. Ezúton időt és fáradságot spórolhat meg, amely a megfelelő jelentkezők kiválasztásával, vagy pedig a hirdetés feladásával, szelektálással, vagy a személyes megbeszéléssel jár. Ezt a terhet mi levesszük az Ön válláról. A jelentkezők az ügyfél egyedi igényei és a munkapozíció szerinti igényesség szerint vannak tesztelve. 

A recruiting analízist, stratégia kiválasztását (belső adatbázisból való kiválasztás, hirdetés, közvetlen keresés, más források), jelentkező kiválasztása (referencia ellenőrzése, személyes interview, tesztelés, az adott munkapozíció előfeltételek értékelése), a jelentkező minősítésének kiértékelését, tartalmazza.

Elégedettség garancia