Slovenčina Slovenčina English English Deutsch Deutsch Magyar Magyar Yкраїнського Yкраїнського
SZEMÉLYES GARANCIA

Gyakori kérdések (FAQ)

1. Érdeklődést mutattam a Mr. JOB által meghirdetett munka pozícióra, kitöltöttem a kapcsolatot felvevő nyomtatványt. Mikorra várható a konkrétabb információkkal történő Önök általi felkeresés?

A munka pályázatok a mi szakmai toborozó szakmunkatársaink által kerülnek feldolgozásra. A sikeres pályázók a jóváhagyást követő következő 3 vagy pedig 5 nap után lesznek kiértesítve.

2. Megpályázhatok több mint egy munka pozíciót?

A Mr. JOB társaság az összes pályázónak lehetőséget kínál, így lehetséges akár több mint egy munka pozíciót is megpályázni. Nagyon fontos viszont, hogy a toborozó szakmunkatársaink pontosan legyenek informálva arról, hogy melyik konkrét munkapozícióról van szó, melyik az a munka betöltés, amelyet az igénylő megpályáz.

3. Már korábban érdeklődtem munka iránt a Mr. JOB cégnél. Újra el kell e küldenem az önéletrajzomat?

Ha egy új munka pozíció iránt érdeklődik, és már be van a mi adatbázisunkban jegyezve, elegendő, ha telefonon a díjmentes vonalon, vagy pedig e-mailben felkeres minket.

4. Ha már beküldtem Önöknek az önéletrajzomat, továbbá is megőrzik az adatbázisukban, és figyelembe veszik azt, ha majd egy új munkalehetőség adódik?

Abban az esetben, ha Ön már elküldte nekünk önéletrajzát, és ha beleegyezését adja hozzá, továbbra is megőrizzük azt az adatbázisunkban. Ha egy új munkalehetőség adódik, amelyre megfelelnének adottságai, a toborozó munkatársunk felkeresi Önt, és ellenőrzi érdeklődését a konkrét munka kínálat iránt.

5. Több kérdés is felmerült bennem a Mr. JOB cég által hirdetet munka pozícióval kapcsolatban. Hogyan juthatnék több információhoz?

Kérem, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a 0800 666 999 díjmentes vonalunkon keresztül, vagy írjon nekünk a : praca@mrjob.sk mailre.

6. Hogyan zajlik a kiválasztás folyamata?

  1. Kérem, töltse ki a mi oldalunkon található pályázó nyomtatványt
  2. Azután a toborozói szakmunkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egy személyes találkozót beszélnek meg
  3. A kínált munka pozíció bemutatása ügyfelünknél
  4. Képzés a kínált munka pozícióra
  5. Közös munkajog viszony megkötése (Munkaszerződés)

7. Milyen gyakran értesítenek a kínált szabad munka pozíciókról?

A toborozó szakmunkatársaink kapcsolatba lépnek Önnel azonnal, miután áttanulmányoztuk az Ön által beküldött dokumentumokat a Mr. JOB cégben, és ha megfelelő pályázónak ítéljük meg.

8. Lehetséges a külföldi munka megpályázása a Mr. JOB cégnél?

Ha a kínálatunkban megtalálható külföldi munka pozíció, természetesen lehetséges ennek megpályázása a klasszikus megszokott módon.

9. Javasolnak e nekem munka pozíciót, ha beküldöm Önöknek az önéletrajzomat?

A toborozó Mr. JOB szakmunkatársai tapasztalt tanácsadók, akik javasolni tudnak megfelelő munka pozíciókat a beküldött önéletrajz alapján. Abban az esetben, ha nincs megfelelő munka kínálat, azonnal jelentkeznek, ha egy új munkalehetőség esélye felmerülne.

10. Az önéletrajzomat angol, vagy pedig szlovák nyelven küldjem el?

A legtöbb munkahely kínálatában megtalálható a nyelv meghatározása, amelybe be kell küldeni az önéletrajzot. Abban az esetben, ha nincs feltüntetve, az önéletrajzát szlovák nyelven küldje be.

11. Léteznek valamilyen korlátoltságok a pályázott munka lehetőségek iránt a Mr. JOB-nál?

Munka után a Mr. JOB – nál mindenki érdeklődhet, mihelyst nagykorúvá vált és felmutassa büntetőjogi fedhetetlenségét.